Вадим Тітушко прославився в 2013 році / фото facebook.com/Білоцерківська федерація змішаних єдиноборств

Українська федерація ММА (UFММА) скасувала рішення про призначення відомого спортсмена-провокатора Вадима Тітушка на пост віце-президента організації в Київській області.

Про це повідомляється на сторінці UF ММА в Facebook.

"На сьогоднішній день ця людина не має ніякого відношення до федерації UFMMA. Короткострокове призначення було зроблено на місцевому рівні, і скасовано відразу ж, як це стало відомо керівництву федерації", - йдеться в заяві.

Українська федерація змішаних єдиноборств скасувала призначення скандального Тітушка

Раніше 14 серпня Білоцерківська федерація змішаних єдиноборств оголосила про призначення Тітушка на пост віце-президента UFMMA в Київській області. Пізніше пост, опублікований в Facebook, було видалено.

Вадим Тітушко: як прізвище спортсмена "пішло в народ"

  • Від прізвища Вадима Тітушка був утворений термін "тітушки", якими стали називати спортсменів і інших молодих людей, які протистояли активістам під час вуличних протестів на Майдану і після нього.
  • 18 травня 2013 року Тітушко напав на журналістів в Києві, за що отримав три роки позбавлення волі, а пізніше покарання замінили на умовне.
  • У 2018-му році спортсмен був оголошений в розшук і підозрювався в скоєнні низки розбійних нападів у складі групи людей.