Автралієць забронював квиток дружини на її нікнейм / фото ua.depositphotos.com

Австралійське подружжя була змушене заплатити понад 2500 фунтів стерлінгів за переліт до Лондона після того, як вони помилково використали нікнейм в одному зі своїх квитків на літак. Про це повідомляє Nine Network.

Зазначається, що Філ і Кейт із Брісбена купили два квитки в обидва кінці до Лондона за 4800 австралійських доларів на туристичному веб-сайті. Але коли вони намагалися сісти на літак, їх відтягнули вбік і зробили догану, тому що Філ забронював квиток своєї дружини як "Кейт", тоді як ім’я в її паспорті пишеться "Кетрін".

"Це була адміністративна помилка. Я думаю, що я одружився з Кейт у церкві, а не з Кетрін", — сказав Філ.

Відео дня

Спочатку авіакомпанія повідомила парі, що вони можуть змінити бронювання за невелику адміністративну плату. Але за кілька хвилин до вильоту агент із бронювання сказав, що їм потрібно буде скасувати квиток Кетрін і купити новий на правильне ім’я за 4700 австралійських доларів.

"Вони не встигли — такими були їхні міркування — оформити зміну імені на квитку. Але вони встигли продати нам новий квиток", — сказав Філ, додавши, що відчуває себе ошуканим через стягнення плати.

Кетрін додала: "Я благала їх по телефону: "Будь ласка, ви не можете цього робити". Це всі наші відпусткові гроші, які миттєво пішли".

У свою чергу в туристичному сервісі зазначили, що це може відповідати лише правилам скасування, встановленим авіакомпаніями.

"У цьому випадку зміни імені були заборонені, тобто єдиним варіантом було скасувати та повторно забронювати квиток. Оскільки клієнт повідомив нас про свою помилку лише протягом 3 годин після вильоту рейсу, це призвело до додаткових зборів авіакомпанії, яких можна було б уникнути, якщо діяти раніше", – зазначили представники турфірми.

Скандали з авіаперельотами - останні новини

Чоловік промучився 14 годин в літаку та пройшов "9 кіл пекла" Данте. Батьки іншої дитини попросили чоловіка поступитися місцем через надмірне хвилювання за дебелу 16-річну дівчину підлітка.

Також УНІАН повідомляв, що пасажири аплодували, коли жінку заарештували просто в літаку. 41-річна жінка та 35-річний чоловік добряче набралися ще перед посадкою на літак. Вже у польоті вони почали бешкетувати і вимагати у бортпровідниць додаткових доз спиртного.

Вас також можуть зацікавити новини: