Українських військових обстрілювали з мінометів, БМП і гранатометів / фото УНІАН

Впродовж поточної доби збройні формування Російської Федерації та її найманці 23 рази порушили режим припинення вогню на Донбасі.

Про це у Facebook повідомив прес-центр Об’єднаних сил.

Читайте такожВ ІС розповіли про втрати окупантів на Донбасі наприкінці вересня

Відео дня

"Противник обстрілював позиції підрозділів Об'єднаних сил із заборонених Мінськими угодами мінометів калібру 82 мм, а також з озброєння БМП, гранатометів різних систем та стрілецької зброї", - йдеться у вечірньому зведенні.

Зокрема, у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" противник здійснив 15 обстрілів позицій Об'єднаних сил: чотири рази поблизу Водяного, двічі неподалік Павлополя, двічі поблизу Новогнатівки, двічі неподалік Новотроїцького, а також неподалік Авдіївки, Лебединського, Богданівки, Водяного, Верхньоторецького.

Зазначається, що по ділянці розведення сил і засобів в районі Богданівки бойовики, порушуючи Мінські угоди, відкрили вогонь з автоматичного гранатомета. Під час цього обстрілу дістав поранення один військовослужбовець Об'єднаних сил.

Крім того, в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" противник здійснив 8 обстрілів позицій Об'єднаних сил: двічі поблизу Новолуганського, двічі поблизу Миронівського, двічі неподалік Луганського, а також в районі Зайцевого та Кримського.