Бойовики збираються обстріляти Донецьк / фото twitter.com/relictdon

Бойовики планують здійснити обстріл околиць Донецька і звинуватити в цьому військовослужбовців Збройних сил України. Про це йдеться у повідомленні Головного управління розвідки Міністерства оборони України у Facebook щодо обстановки на тимчасово окупованих територіях Донецької і Луганської областей з 4 по 11 вересня.

Читайте такожШтаб АТО підтримав дії прикордонників під час прориву Саакашвілі і Ко через кордон

У розвідці наголосили, що командування російських окупаційних військ здійснює підготовку до чергової провокації з метою звинувачення сил АТО у порушенні Мінських домовленостей.

Відео дня

"Окупанти планують здійснити обстріл околиць Донецька і звинуватити у цьому військовослужбовців Збройних сил України. У рамках підготовки таких дій у Петровському районі Донецька спостерігається посилення та збільшення кількості патрулів так званих "силових структур ДНР", особливо під час комендантської години", - наголосили розвідники.

Основним завданням "патрулювання" є затримання можливих свідків переміщення мінометів та артилерійських систем противника в бік Мар’їнки, які будуть задіяні у ході запланованих провокацій, йдеться в повідомленні.