Очевидці розповіли про удар по будинку в Києві / фото ДСНС

Жителі багатоповерхового будинку у Голосіївському районі, пошкодженому внаслідок ворожої атаки вранці 7 лютого, розповіли про те, як пережили ракетний удар.

У коментарі каналу "Київ 24" очевидці поділилися, що відбувалося в перші хвилини після того, як російська ракета влучила у їхній дім. За словами однієї з мешканок, працювала ППО, але удар відбувся швидше, ніж спрацювали системи.

"Ми, звісно, всі у крові. Ми побігти у ванну змивати все це, заспокоювати дитину та збирати речі. Зрозуміло, що всі тривожні валізки як стояли, так і стоять", - зазначила жінка.

Інша очевидиця розповіла, що у пошкодженому будинку залишився її син. Вікна у квартирі вибило вибуховою хвилею. Чоловік чекає, що пожежу в будинку ліквідують.

"Молимося щодня, але не допомагає... Зброю нам нехай дають", - бідкається жінка.

Ракетна атака на Київ: що відомо

Вранці середи, 7 лютого, російські окупанти атакували Україну крилатими ракетами. Під ударом опинилися кілька українських міст, зокрема Київ.

Столичні пабліки повідомляють про звуки вибухів у Києві та області. За словами очевидців, в столиці було чутно серію вибухів.

Мер Києва Віталій Кличко заявив, що внаслідок атаки на столицю уламками ракети пошкоджені дві високовольтних лінії. Частина споживачів на лівому березі залишилась без електроенергії.

У Голосіївському районі столиці внаслідок ворожої атаки палає багатоповерхівка, а також автівки та приміщення СТО.

Також, за словами мера, пошкоджено магістраль теплопостачання на лівому березі столиці. Фахівці зʼясовують масштаби і невідкладно розпочнуть ремонтні роботи.

Попередньо, від ворожої атаки в Києві  наразі шестеро постраждалих. Троє в Дніпровському районі, двох із них госпіталізували. Та трьох доправили до лікарні з Голосіївського району.

Вас також можуть зацікавити новини: