На Одещині продовжуються контрдиверсійні заходи / Міноборони РФ у Facebook

На півдні України зберігається стабільно напружена ситуація. Окупанти "гатять" по Миколаївщині "Смерчами", а на Херсонщині влаштовують провокативні обстріли.

Про це повідомляється на сторінці оперативного командування "Південь" у Facebook.

На Херсонщині рашисти збивають своїми засобами ППО свої ж ракети. Такі провокації окупанти влаштовують задля того, аби звинуватити ЗСУ в обстрілах. 

Відео дня

"На Херсонщині ворог продовжує провокативні обстріли ними ж окупованих населених пунктів, розвертаючи озброєння з імітацією напрямку вогню з боку Збройних Сил України. Рашисти ще й застосовують обладнання протиповітряної оборони, збивають свої ж ракети й видають це за обстріл цивільного населення силами ЗСУ", - повідомляє ОК "Південь".

На Миколаївщині рашисти застосували реактивні системи залпового вогню "Смерч". Окупанти руйнують обласний центр регіону та його інфраструктуру. 

На Одещині продовжуються контрдиверсійні заходи. Окрім цього, в області йде боротьба з псевдомінерами. Правоохоронці вже затримали мешканця Миколаївської області, який розповсюдив фейк про те, що в одному з парків та кількох адміністративних будівлях Одеси нібито мають статися вибухи.

Раніше УНІАН вже повідомляв, що українські захисники на півдні знищили склад боєприпасів окупантів та багато видів техніки.

Вас також можуть зацікавити новини: