Дівчина поверталась додому від стоматолога та потрапила під ворожий обстріл / фото ДСНС

Кількість загиблих внаслідок ракетного удару по центру Вінниці зросла до 26. Померла дівчина, яка отримала 98% опіків тіла.

Про це у Telegram повідомив голова Вінницької ОВА Сергій Борзов.

"26… Померла в лікарні 20-річна Ольга Лисенко", - розповів він.

Відео дня

За словами Борзова, 14 липня дівчина поверталась додому від стоматолога та внаслідок ворожого удару отримала 98% опіків тіла.

Росія вдарила по центру Вінниці ракетами: що відомо про трагедію

14 липня російські загарбники вдарили по Вінниці крилатими ракетами "Калібр", запустивши їх з акваторії Чорного моря. Згодом у МВС назвали ім'я командира підводного човна, з якого запустили ракети по центру Вінниці

Внаслідок обстрілу загинули 24 особи, з них 3 дітей, звернулися по медичну допомогу 202 особи, з яких 68 госпіталізовано, у важкому стані - 14 людей та 4 - у критичному. Згодом у лікарнях померло ще двоє людей. Родини загиблих і поранені в результаті удару по Вінниці отримають матеріальну допомогу.

17 липня двох поранених гелікоптерами доправили в опіковий центр до Львова. У той же день поховали маленьку Лізу, яку РФ вбила ракетами. 19 липня, у лікарні померла постраждала від ракетного удару невролог Наталя Фальштинська, без мами залишилися троє дітей