Наслідки російських обстрілів у Харкові / фото REUTERS

У Генеральному штабі Збройних сил України зазначають, що російські окупанти планують посилити угруповання своїх військ на Харківському напрямку.

Про це йдеться в повідомленні на сторінці Генштабу ЗСУ у Facebook.

Зазначається, що ворог продовжує застосування авіації з метою підтримки наземних угруповань та знищення військової і цивільної інфраструктури на території України.

Відео дня

"Триває формування додаткових окупаційних підрозділів для ведення бойових дій на території України. За наявною інформацією, противником заплановано посилення угруповання військ ЗС РФ на Харківському напрямку", - мовиться в дописі.

Крім того, окупаційні війська продовжують завдавати ракетно-бомбові удари, обстріли з артилерії та танків цивільної інфраструктури і населених пунктів.

Як повідомляв УНІАН, на Харківщині російські окупанти продовжують обстрілювати житлові квартали та об’єкти інфраструктури, є загиблі й поранені. Як зазначили в обласній поліції, минулої ночі ворог посилив інтенсивність обстрілів Харкова та населених пунктів в області.

Окрім цього, у понеділок, 14 березня, російські окупанти завдавали удари по Харкову ракетними комплексами "Іскандер", атакували із території Росії. Також продовжуються обстріли в Чугуєві, Ізюмі, Дергачах.

Вас також можуть зацікавити новини: