У Дніпрі внаслідок атаки дронами пошкожено житлову будівлю / фото ДСНС

У суботу, 6 січня 2024 року, російські окупанти атакували Дніпро дронами. Було пошкоджено багатоповерхівку та знищено кілька автомобілів. 

Як повідомив очільник Дніпропетровської ОВА Дмитро Лисак, у будинку проживало 22 родини. Надзвичайники врятували шістьох людей, двоє з них – діти.

Відомо, що двоє осіб звернулися по медичну допомогу. На щастя, минулося без загиблих.

Відео дня

У ДСНС опублікували фото наслідків ворожої атаки по місту. До їх ліквідації залучено 45 рятувальників та 11 одиниць пожежно-рятувальної та спеціальної техніки Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області. 

Лисак додав, що протягом вечора в Дніпропетровській області було знищено 7 ворожих безпілотників – у Дніпровському та Нікопольському районах.

Удари РФ по українських містах

Вдень 6 січня російські загарбники вдарили по Харківщині. Під ворожим вогнем опинилися Купʼянськ та Вовчанськ. Постраждали двоє людей, є пошкодження цивільної інфраструктури. 

Крім того, росіяни атакували ракетами С-300 Покровський район Донеччини. Начальник Донецької ОВА Вадим Філашкін повідомив, що внаслідок удару загинуло 11 українців. Серед жертв – 5 дітей. Ще вісім осіб дістали поранень.

Вас також можуть зацікавити новини: