Ворог зосередився на знищенні аеродромної інфраструктури, щоб унеможливити дії нашої авіації / фото ua.depositphotos.com

Ворог зосередився на знищенні аеродромної інфраструктури, щоб унеможливити дії української військової авіації.

Про це йдеться в оперативній інформації Генерального штабу Збройних Сил України щодо російського вторгнення.

Зазначається, що противник не припиняє ведення наступальних дій у Східній операційній зоні з метою встановлення повного контролю над територією Донецької, Луганської та Херсонської областей та утримання сухопутного коридору між зазначеними територіями та окупованим Кримом.

Відео дня

"Основні зусилля ворог зосереджував на знищенні аеродромної інфраструктури з метою унеможливлення дій нашої авіації, у тому числі БпЛА "Байрактар", підтримки дій підрозділів з повітря у смузі відповідальності угруповання Об'єднаних сил та в Чорноморській операційній зоні. Наростив інтенсивність застосування оперативно-тактичної авіації над акваторією північно-західної частини Чорного моря", - повідомили у Генштабі.

Як повідомляв УНІАН, 7 травня окупанти випустили по Одесі шість ракет, чотири потрапили у приватне підприємство з виробництва меблів, дві - у злітно-посадкову смугу аеропорту. У довколишніх будинках було вибито вікна.

Вночі повідомлялося, що в Одесі знову прогриміли вибухи. Внаслідок ракетних ударів у регіоні поранення отримали три людини.

Вас також можуть зацікавити новини: