В Україні знищено ворожого полковника / фото t.me/CinCAFU

РФ під час повномасштабної війни проти України втратила командира мінометного взводу - мобілізованого лейтенанта Євгена Васильєва та капітана Федеральної служби безпеки Миколу Ніколаєнка.

Ліквідовані також лейтенант Дмитро Воровкін і полковник Прохор Болотнов, розкрив нові втрати ворога офіцер Збройних сил України Анатолій Штефан з позивним "Штірліц" на своєму Telegram-каналі і показав фото "вантажу 200".

У мережі повідомили, що полковника ліквідували у нашій країні 2 липня "під час виконання військового обов'язку".

Відео дня

Болотнов внесений у базу "Миротворця". За його даними, полковник служив у 25 полку радіаційного, хімічного та біологічного захисту. Це вороже збройне формування дислокується у місті Лісозаводськ Приморського краю РФ.

В Україні ліквідовано ворожого полковника Прохора Болотнова / фото t.me/a_shtirlitz

У "Миротворці" розкрили особисті дані Болотнова: окупант народився 6 листопада 1985 року в селі Реболи, яке знаходиться в Карелії.

Війна в Україні - сьогодні це варто знати

Російські загарбники вже тривалий час атакують українських воїнів на сході України і отримують гідну відсіч. Варто зазначити, що захисники нашої країни мають серйозні успіхи на Бахмутському напрямку, а також здійснюють контрнаступальні дії на двох південних напрямках - Мелітопольському та Бердянському.

Заступник командира 3-ї штурмової бригади ЗСУ майор Максим Жорін говорив, що на Бахмутському напрямку загарбники почали використовувати хімзброю.

Супротивник зазнає дуже серйозних втрат. За відомостями Генштабу ЗСУ, загальні втрати Росії у війні з Україною на 10 липня 2023 року становлять приблизно 234 480 окупантів.

Вас також можуть зацікавити новини: