Українські пілоти щодня б'ють по окупантах / фото t.me/V_Zelenskiy_official

Авіація Сил оборони 22 січня завдала ударів по восьми районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки російських військ.

Також, як повідомляє Генштаб ЗСУ, підрозділи ракетних військ завдали ударів по одному пункту управління, одному артилерійському засобу та одній радіолокаційній станції росіян.

Тим часом росіяни завдали два ракетних і 41 авіаційний удар, здійснили 28 обстрілів з реактивних систем залпового вогню (РСЗВ) по позиціях українських військ і населених пунктах.

Відео дня

"Внаслідок російських терористичних атак, на жаль, є загиблі і поранені серед цивільного населення. Руйнування та пошкодження отримали приватні житлові будинки та інша цивільна інфраструктура", - повідомили у Генштабі.

Втрати Росії в Україні - дані ЗСУ

Нагадаємо, загальні бойові втрати Росії в Україні з 24 лютого 2022 року попередньо становлять 376 тис. 860 чоловік  особового складу, у тому числі 830 за минулу добу.

Також Росія втратила не менше: танків - 6192, бойових броньованих машин - 11489, артилерійських систем - 8896, реактивних систем залпового вогню - 968; засобів протиповітряної оборони - 657.

Вас також можуть зацікавити новини: