Чеченські добровольці знищили вантажівку з росіянами / скріншот

У мережі з'явилося відео, як група чеченських добровольців знищила вантажівку з російськими окупантами.

Ролик опублікувало Головне управління розвідки Міністерства оборони України у Telegram. На ньому зображено, як чеченці атакують російську військову вантажівку, що рухається, перебуваючи у засідці вздовж дороги.

"Чеченські воїни продовжують боротьбу з російськими окупантами, захищаючи український і чеченський народи. у результаті операції знищено військову техніку та особовий склад рашистів", - йдеться у повідомленні ГУР.

Оновлено. За інформацією окупантів, засідку на російський "Урал" було організовано в районі села Середа на кордоні Бєлгородської області. У вантажівці їхали два окупанта, обох знищено.

Втрати Росії в Україні на 17 липня - дані Генштабу ЗСУ

Як повідомляв УНІАН, загальні бойові втрати Росії в Україні з початку широкомасштабного вторгнення станом на 17 липня попередньо складають 238 300 чоловік особового складу.

Також, за інформацією Генштабу ЗСУ, РФ вже втратила не менше: 4115 танків, 8034 бойових броньованих машин, 4504 артилерійських систем, 685 реактивних систем залпового вогню, 428 установок протиповітряної оборони, 3828 безпілотників оперативно-тактичного рівня.

Вас також можуть зацікавити новини: