Ілюстрація / REUTERS

У Міністерстві оборони України прозвітували про укладені у 2019 році контракти на постачання зброї та військової техніки у війська, зокрема - ПТРК Javelin, «Корсар», «Стугна» та ракети до них, станції артилерійської розвідки «Зоопарк», модернізований літак Су-27 та комплекси радіоелектронної боротьби.

Про це йдеться в опублікованому на сайті Кабінету міністрів звіті, в якому кожне міністерство повідомило, що встигло зробити за кожним пунктом із плану дій уряду у 2019 році.

Читайте такожУ Міноборони розкрили кількість та види озброєнь і техніки, що були поставлені у війська минулого року

Відео дня

«Укладено контракти на постачання: 10 ПТРК Javelin і ракет до них; по 100 ПТРК «Корсар», «Стугна» та ракет до них; 2 станцій артилерійської розвідки «Зоопарк»; 50 броньованих автомобілів «Козак-2»; 37 БМП-1; модернізованого літака Су-27; 10 станцій РЕБ і радіотехнічної розвідки (3 одиниці Р-330 УМ зі складу комплексу «Мандат» та 5 одиниць станцій «Нота», 2 одиниці станцій «Діаграма»)», - йдеться у звіті.

Також зазначається, що триває робота з організації виробництва боєприпасів та будівництва цехів спеціального призначення (будуються 3 цехи).