Канадський поліцейський / REUTERS

У канадському місті Торонто в нічному клубі District 45, де перебувало близько 250 осіб, сталася стрілянина.

Про це повідомив телеканал Global News з посиланням на владу і поліцію.

Інцидент стався в ніч на понеділок, 5 серпня. Троє з постраждалих були госпіталізовані, один з них перебуває в критичному стані.

Відео дня

За даними власника клубу, під час стрільби всередині закладу знаходилися близько 250 людей.

Читайте такожТрамп звинуватив відеоігри у масових розстрілах у США

Згідно з інформацією співробітників правопорядку, вони отримали кілька дзвінків від відвідувачів нічного клубу про сварку, яка виникла під час вечірки.

Поліція поки не оприлюднила інформацію про ймовірного стрілка, проте, за словами її представника, розслідування буде простим через велику кілкьість свідків інциденту.

Нагадаємо, в суботу, 3 липня, в США нападник відкрив вогонь у торговельному районі у техаському місті Ель-Пасо. В результаті стрілянини загинули щонайменше 20 людей і ще 26 отримали поранення.

Нападник розстріляв людей з гвинтівки, вибравши торговий район, де на той момент перебували щонайменше три тисячі осіб. Населення округу Ель-Пасо на 80 відсотків складається з осіб латиноамериканського походження.

Пізніше в місті Дейтон у штаті Огайо ще один озброєний чоловік влаштував стрілянину. Внаслідок неї щонайменше дев'ять людей загинули і 26 поранені.

Третій випадок стався в Чикаго - невідомий відкрив стрілянину в одному з міських парків. В результаті інциденту вогнепальні поранення отримали сім осіб.