Каральний авіаналіт старої фашистки Пелосі на споконвічно російський Тайбей відгукнувся дружним стогоном по всій Русі. Протягом декількох виснажливих годин православна громадськість з нетерпінням чекала моменту, коли Великий Пякін засадить кривавій яструбисі Пентагону "ракетою в бік", заздалегідь смакуючи жарти Марії Захарової про Петрова і Боширова за штурвалом літака Ненсі Пелосі і "дим сигарет з ментолом", який від нього потім залишиться, - але замість цього стала здивованим свідком того, як понуро здувається на очах великий союзник Росії, на який було стільки надій на чорний день, - непереможний і легендарний Китай.

Китай в глибині душі є латентно-русофобською країною

На щастя, розчарування тривало недовго: тайванський прецедент переконливо довів російським людям, що на сьогоднішній день в світі залишилася лише одна супердержава - Росія; Китай лох. Тим часом, Тайвань, що страждає від гніту націоналістів, як і раніше чекає свого визволителя. Цим визволителем, звичайно ж, буде Росія, і ось чому.

Відео дня

1. Китай в глибині душі є латентно-русофобською країною. Утерти ніс Пякіну - справа честі для російських витязів. "Пішли розмови, що після початкового етапу спецоперації (в Україні) ми "просіли" в очах китайців, - мстиво пригадує образи китайським нацистам знаменитий ополченець Ходаковський, - їх думка, що ми велика військова держава, була похитнута... Старенька Пелосі все зрівняла. Якщо цей гордіїв вузол занадто сильно затягується, Росія може дістати меч і завдати удару. Це буде вирішенням питання по-російськи". Пора показати китайцям, як треба проводити денацифікацію Жовторосії. Де був Китай, коли Тайвань домбив Бомбас? Ось і воно.

2. Росія звільнила Тайвань від коричневої чуми.

Україна накачала Тайвань зброєю і розгорнула на ньому мережу біолабораторій

3. Тайвань - споконвічно російська земля. Тайвань придумала Крупська на зло Леніну, який надто вже носився зі своєю Україною. У Тайбеї Сталін хрестив Юрія Гагаріна і Зою Космодем'янську. Хрущов виростив у Тайвані шнурок для черевика, яким загрожував світовій буржуазії з трибуни ООН. Брежнєв піднімав тайванську цілину і заробив грижу. Весь Тайвань политий кров'ю російських воїнів. Тайванська мова - діалект російської, тайванський борщ - російська страва: ну який, до біса, у тайванців може бути борщ?!

4. Україна накачала Тайвань зброєю і розгорнула на ньому мережу біолабораторій. Користуючись православним корінням тайванців, українці використовували їх для розведення птахів і комарів, здатних нести ядерні заряди і генетичну зброю, спрямовану проти росіян. Відомий випадок, коли.

Після Тайваню Росія повинна буде звільнити і Китай від коричневої чуми

5. Цієї ночі Дмитро Медведєв написав статтю в "Вконтакте" про Тайвань, в якій глибоко науковими і неспростовними фактами довів, що до розвалу Радянського Союзу 62,5% населення Тайваню становили слов'яни; Тайвань - це колишні російські території, наприклад, міста Восьмипалатинськ, Десятигорськ, навіть так звана столиця цієї держави місто Гонконг-на-Дону до 2023 року називалася Великий Путінськ. На жаль, під ранок сторінку Дмитра Медведєва знову зламали, а він, як на зло, залив горілкою клавіатуру і не зміг взяти Тайвань штурмом особисто, тому що втратив труси. Як би там не було, дорогоцінний статус зник. Згодом Медведєв не зміг відтворити його і навіть згадати, про що там було. У той же час, до вечора Дмитро обіцяв відновити форму і написати ще одну наукову статтю.

6. Верховний Суд Росії визнав Тайвань терористичною організацією і оголосив його в міжнародний розшук.

7. Колективний Тайвань протягом багатьох століть намагався розколоти Росію і тепер готує звідти напад на Білорусь. І якщо за шість годин до операції Росія не завдасть превентивного удару, то Лукашенко покаже таку карту, до якої Китаю ще рости і рости.

8. Після Тайваню Росія повинна буде звільнити і Китай від коричневої чуми. Вже хоча б тому, що переможна спецоперація Росії в Україні показала, що з Китаєм, у всякому разі, воювати буде значно легше.

Василь Рибніков