Кремль атакував безпілотник / скріншот

Майор запасу ЗСУ Олексій Гетьман заявляє, що було б добре вдарити по Кремлю чи по Останкіно, але це не принесе Україні військової переваги. Також він прокоментував недавні кадри "прильоту" по кремлівській резиденції Володимира Путіна.

Гетьман в інтерв'ю "Обозревателю" не відкинув, що так російська влада вирішила розв'язати проблему з мобілізацією:

"Так, вони здатні здійснити будь-яку терористичну дію у своїй власній країні, щоб звинуватити нас і таким чином згуртувати своє населення навколо керівництва. Це лжепатріотизм, але в Росії це працює".

Відео дня

Також майор запасу ЗСУ звернув увагу на один момент на відео з ударом по Кремлю: там можна побачити на даху будівлі двох людей у той момент, коли літають безпілотники.

"Отже, в окупанта прокол за проколом. Але для місцевого населення ці історії заходять, а на більше вони й не розраховують", - підсумував експерт.

Атака на Кремль 03.05.2023

У ніч на середу, 3 травня, Кремль був атакований безпілотниками. У мережі миттєво розтиражували відео "прильоту". 

У президента РФ Путіна одразу заявили, що за цією атакою нібито стоїть Україна, і назвали цей інцидент замахом на російського диктатора. 

Київ відкидає свою причетність до цієї атаки на Кремль, Зеленський наголосив, що Україна лише прагне звільнити власні території. 

Вас також можуть зацікавити новини: