виза / specialtraveloffers.yolasite.com

Як передає кореспондент УНІАН, про це повідомив на брифінгу секретар Ради національної безпеки та оборони України Андрій Парубій.

За його словами, відповідні рішення ухвалено на засіданні РНБО.

“РНБО прийняла рішення почати процедуру виходу з СНД”, - сказав він.

Відео дня

Також Парубій повідомив, що прийнято рішення опрацювати звернення щодо проведення спільних навчань з військовослужбовцями країн-гарантів територіальної цілісності України.

Крім того, Україна запровадить візовий режим з Росією.

“На РНБО було доручено МЗС впровадити візовий режим з РФ”, - сказав він.

Парубій зауважив, що Рада нацбезпеки і оборони доручила МЗС опрацювати це питання у найкоротший термін.

За його словами, вже протягом кількох годин має бути запроваджено в'їзд для громадян Росії на територію України виключно за закордонними паспортами.

Як повідомляв УНІАН, 16 березня нелегітимна влада АРК провела незаконний референдум і заявила, що майже 100 % тих, хто брав у ньому участь, проголосували за приєднання Криму до Росії.

18 березня президент РФ Володимир Путін попросив парламент прийняти до складу Росії два нових суб'єкти - Крим і Севастополь.

Того ж дня в Кремлі Путін, нелегітимний прем'єр-міністр Криму Сергій Аксьонов, голова розпущеного Верховною Радою України парламенту Криму Володимир Константинов і «уповноважений представник міста Севастополь» Олексій Чалий підписали договір між РФ і Республікою Крим про прийняття до Росії Криму і утворення в складі РФ нових суб'єктів.