Міністерство оборони України продовжує влучно тролити російських окупантів на тлі серії вибухів на окупованих територіях. Цього разу показали того, хто насправді палить російські бази та знищує склади з БК.

Про це йдеться у Twitter міністерства.

"Пухнасте і непосидюче. Вночі Бавовнятко тихенько приходить на бази окупантів, склади, аеродроми, нафтопереробні заводи та інші місця, заповнені легкозаймистими предметами, і починає там бавитися з вогнем", – зазначили у Міноборони, опублікувавши світлину міфічної істоти.

Відео дня

Як писав УНІАН, раніше у Бєлгородської області РФ пролунали вибухи. Згодом губернатор В'ячеслав Гладков заявив, мовляв, "в результаті спекотної погоди (спрацював ефект лінзи) в районі села Тимоново сталося самозаймання боєприпасів, які ще не встигли знешкодити сапери". 

Міністерство оборони України прокоментувало недолугі пояснення, які надала російська влада після вибухів у Бєлгородській області. 

"Черговий підрив боєприпасів "через спеку" в Бєлгородській області в Росії. За кілька місяців ми дізнаємося, чи можуть російські боєприпаси вибухати через мороз", – пожартували у відомстві.

Вас також можуть зацікавити новини: