Жінці вдалося скинути 57 кілограмів на екстремальній дієті / фото ua.depositphotos.com

Веріті Бембері з Великої Британії схудла на 126 фунтів (близько 57 кілограмів) за 13 місяців за допомогою дуже низькокалорійної і суперечливої Кембриджської дієти, також відомої як дієта 1:1.

Як пише NY Post, жінка розповіла, що вона завжди боролася із зайвою вагою. У найважчий момент вона важила 135 кілограмів при зрості 165 сантиметрів.

Вона зазначає, що пробувала сидіти на дієті незліченну кількість разів, але не досягала результату. Бембері пояснила свою проблему жадібністю - "я просто не знала, коли відключитися".

Відео дня

Вирішивши спробувати кембриджську дієту, вона скинула 5 кілограмів за перший тиждень і майже 13 кілограмів за перший місяць.

Що таке кембриджська дієта

Кембриджська дієта, зараз відома як дієта 1:1, - план екстремального харчування, розроблений у 1960-х роках, заснований на споживанні продуктів з контрольованою калорійністю, таких як коктейлі та супи.

При цьому багато експертів з харчування висловлюють стурбованість з приводу безпеки дієти, особливо її етапів, "заснованих на голодуванні", а деякі зазначають, що її "слід застосовувати тільки під пильним наглядом медичного працівника".

Зі свого боку, Бембері сказала, що швидко скинула вагу на цій "жорсткій" дієті. Зараз вона важить близько 89 кілограмів.

Також вона стверджує, що її ставлення до їжі змінилося на краще.

"На Різдво я дозволила собі кілька смаколиків у помірних кількостях, а не накинулася на цілий торт. Я просто з'їла ложку, і цього було достатньо, щоб задовольнити мене", - сказала вона.

Також вона розповіла, як змінилося її харчування до і після дієти.

До дієти

  • Сніданок: тост або солодка каша.
  • Обід: сендвіч, плитка шоколаду і солодкий напій.
  • Вечеря: великі порції спагеті болоньєзе з часниковим хлібом, фахітас із сиром або фаст-фуд.
  • Закуски: печиво "Бурбон", шоколадні батончики, цукерки.

Після дієти

  • Сніданок: фрукти та йогурт.
  • Обід: салат із тунця.
  • Вечеря: курка з салатом або смаженими овочами.
  • Перекуси: низькокалорійна плитка шоколаду.

Раніше УНІАН розповідав історію жінки, яка схудла на 70 кілограмів після дотримання правила 80-20. Воно полягає в тому, що 80% їжі, яку ви їсте, має бути корисною для здоров'я, а решту 20% можна присвятити тому, що приносить вам задоволення.

Вас також можуть зацікавити новини: