Фаворов хоче битися з Насаликом за правилами класичного боксу / Pixabay

Керівник газового інтегрованого бізнесу компанії «Нафтогаз України» Андрій Фаворов наполягає на тому, що його поєдинок з міністром енергетики та вугільної промисловості Ігорем Насаликом має вестися за правилами боксу.

Читайте також"Подарунок" Кремлю. Як конфлікт Кабміну та "Нафтогазу" допомагає Росії затягнути Україні газовий зашморг

Таким чином Фаворов відреагував на пропозицію Ігоря Насалика провести «чоловічу розмову» – бій без правил на рингу. При цьому Насалик не уточнив, чи йде мова про поєдинок за правилами ММА, техніки яких часто помилково називають «боями без правил».

Відео дня

До цього топ-менеджер «Нафтогазу» запропонував міністру енергетики зустрітися на рингу в Одесі 6 липня, щоб вирішити спірні питання.

У своїй відповіді Насалику Фаворов висловив ряд критичних зауважень міністру та його міністерству.

«Бої без правил – це наші нескінченні звернення до Вашого міністерства і уряду, нескінченні і невдалі спроби отримати ліцензії, узгодити інвестиційні плани і т. д.

Бої без правил – це коли очолювана Вами міжвідомча комісія ставить під сумнів результати відкритого конкурсу на ліцензії на умовах УРП і перемогу в ньому державної компанії.

Бої без правил – це коли Ваш радник роздає членам комісії свою фантастичну версію підсумків конкурсу, в якій фігурують приватні компанії, які запропонували набагато гірші умови, ніж Укргазвидобування. Коли призначені Вами ж експерти піддаються тиску і погрозам за свою думку і небажання проголосувати за цю фантастичну версію», – заявив він.

За словами Фаворова, він готовий зустрітися з Насаликом «у двох поєдинках». Перший – публічна дискусія про розвиток української газової галузі. Другий бій – "благородний бокс як "мистецтво, в якому два джентльмени доводять свою правоту за допомогою жестів".

«Бій за правилами, а не хуліганство. Можемо про інвестиції та ліцензії, можемо через бічні удари. Готовий розглянути будь-яку зручну для Вас дату!», – уклав він.

Зазначимо, ЗМІ повідомляли що у 2009 році Насалик завоював "золото" на відкритому чемпіонаті України з пауерліфтингу та жиму лежачи, а у 2013 - взяв "бронзу" на чемпіонаті України з бодібілдингу за версією WBPF у категорії "Ветерани".