фото УНІАН, Олександр Синиця

За добу, 14 березня, аварійні бригади спільно з ЗСУ повернули світло в 16 200 будинків в 61 населеному пункті Донецької та Київської областей.

Про це повідомляти у компанії ДТЕК. 

"За 14 березня аварійні бригади ДТЕК Київські регіональні електромережі повністю або частково повернули світло для 10 тисяч сімей, які проживають у 46 населених пунктах Києво-Святошинського, Бориспільського, Макарівського та Ставищенського районів Київської області", - повідомляють у ДТЕК.

Відео дня

В Донецькій області вдалося відновити електропостачання для 6 200 тисяч сімей у Костянтинівському, Ясинуватському, Мар'їнському, Лиманському, Бахмутському та Покровському районах. 

"Також вдалося відновити подачу світла в Святогірську Лавру, постраждалу від авіаудару 12 березня. Наші фахівці відновили роботу всіх підстанцій, що живлять місто Святогірськ і саму Лавру", - підкреслили в компанії. 

Складна ситуація продовжує зберігатися в Маріуполі. Вже більше тижня все місто повністю залишається без світла через пошкодження ліній живлення міста і високовольтної підстанції НЕК Укренерго. 

Через регулярні обстріли і повну блокаду міста ремонтні бригади не мають можливості відновити роботу мереж, що живлять місто.

"Зараз наші фахівці продовжують аварійно-відновлювальні роботи. Ситуація ускладнена активними бойовими діями в Київському та Донецькому регіонах. Аварійні бригади безперервно працюють вже 19 діб, щоб оперативно відновлювати електропостачання населених пунктів, які постраждали через бойові дії", - зазначають у ДТЕК.

Вас також можуть зацікавити новини: