Трейдинг

Про валютний ринок Форекс чув багато хто. Але далеко не всі пробували реально торгувати на ньому. Ми зібрали поради досвідчених трейдерів та склали список всього необхідного для успішного торгового старту.

Відео дня

Чи справді можна заробити на Форекс і скільки?

Якби на Форекс заробити було б неможливо, його б просто не існувало. Заробітки тут - цілком реальні. Щоденний оборот валютного ринку становить близько $5 трлн. Для безлічі людей у всьому світі це навіть основний дохід.

Як заробляти, зрозуміти не складно. Відбувається купівля (продаж) валютного активу за однією ціною, а потім його продаж (купівля) за іншою, більш вигідною. Різниця між купівлею і продажем є прибутком.

Переваги ринку Форекс для заробітку

• Цілодобова робота дозволяє здійснювати торгові операції в будь-який час;

Це високоліквідний ринок. Всі активи тут реалізуються в найкоротші терміни, а надійні брокери досить швидко конвертують заробіток клієнтів в реальні гроші;

• Почати торгівлю можна з будь-якої суми, але найефективніше робити депозити (поповнення) від $100. Ця сума найчастіше вказується в якості мінімального депозиту для найактуальніших торгових рахунків більшістю надійних брокерів;

• Різноманітність торгових інструментів - валютні пари, цінні папери, дорогоцінні метали, криптовалюта. У компанії Альпарі, наприклад, їх більше 60;

• Необмежений рівень прибутку;

• Є можливість максимально спростити свою торгівлю, використовуючи перевірені стратегії досвідчених трейдерів.

Щоб торгувати на Форекс, необхідно вибрати брокера. Брокер є посередником між валютним ринком і простим трейдером. Найбільш важливі критерії вибору брокера:

• Досвід компанії на ринку;

• Надані брокером торгові умови, способи введення і виведення коштів;

• Рекомендації досвідчених трейдерів.

На ринку не так багато компаній, які відповідають цим критеріям. Одна з них - Альпарі. Більше 20 років досвіду, хороший вибір інструментів і репутація надійного посередника серед трейдерів говорять самі за себе.

Торгівля на реальному рахунку

Після реєстрації на сайті брокера починається торгівля реальними коштами. Слід ретельно підготуватися і продумати весь план дій:

• Вивчити основи і сформулювати чіткий торговий план з урахуванням всіх дрібниць. Цього плану слід неухильно дотримуватися надалі.

• Повністю виключити азарт і стрес з торгового процесу. Інвестувати тільки ту суму, яку можна дозволити собі втратити. Гранично точно позначити межі ризику;

• Не прагнути до швидкого збагачення. Жадібність - поганий порадник.

Висновок

Торгувати на ринку може будь-яка людина, яка досягла повноліття. Процес торгівлі реалізується з будь-якої точки земної кулі. Для цього необхідна наявність комп'ютера і інтернет-зв'язку. Причому, відсутність економічної освіти зовсім не критична.

Щоб отримувати регулярний прибуток, треба щодня вчитися і бути в курсі важливих економічних і політичних подій. Почніть використовувати всі переваги торгівлі на Форекс вже сьогодні, а провідний брокер в Україні Альпарі надасть вам всі умови для ефективної співпраці.