На цей час вже облаштовано і під’їзди до мосту / фото Віталій Кім

На Миколаївщині відновили ще один міст, що був зруйнований окупантами – у селі Виноградівка. Про це у Telegram повідомив голова Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім.

Він зазначив, що міст поєднує між собою населені пункти Виноградівка, Інгулка та Костичі. Його протяжність 12 м, а ширина – 4,4 м. На цей час вже облаштовано і під’їзди до мосту, додав Кім.

Відновлення мостів в Україні - деталі

23 листопада 2022 року Кім повідомив, що на Миколаївщині необхідно відновити понад 13,5 тис. об’єктів, зруйнованих та пошкоджених внаслідок агресії РФ.

Відео дня

На той час "Укравтодор" займався відновленням шести зруйнованих в області мостів.

15 березня на Миколаївщині відкрили два відновлені мости, зруйновані російськими окупантами. Один міст через річку Інгул у Воскресенській громаді та інший через річку Інгулець у Снігурівській громаді.

Своєю чергою міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров зазначив, що міст через річку Інгулець у Баштанському районі Миколаївській області - вже восьмий міст, який відновили за кошти донорів UNITED24, і п‘ятий на деокупованій Миколаївщині.

10 квітня, дорожники відкрили рух транспорту мостом через річку Десна в Чернігівській області, завдяки чому відновлено пряме сполучення Чернігів-Київ.