У Луганській області в ході реалізації програми Президента Володимира Зеленського "Велике будівництво" завершився ремонт 44 км дороги від Сєвєродонецька до Золотого.

Про це Служба автомобільних доріг у Луганській області повідомляє на своїй сторінці у Facebook.

Маршрут Сєвєродонецьк – Золоте складається з відрізків двох доріг: Р-66 Демино-Олександрівка – Луганськ і Т-13-16 Первомайськ – Гірське.

Відео дня

Підрядник вже наніс на дорозі розмітку і встановив сигнальні стовпчики. На фото, розміщених Службою автомобільних доріг у Луганській області, можна побачити, як виглядає готова ділянка у передмісті Тошківки.

Всього у 2021 році в Луганській області планується відремонтувати 241 км доріг державного значення. Таким чином, за два роки реалізації програми "Велике будівництво" в регіоні буде відновлено загалом 461 км доріг, а це більше третини всіх доріг державного значення області.

Нагадаємо, за програмою Володимира Зеленського "Велике будівництво" цього року в Україні мають побудувати і відремонтувати 4500 км доріг державного значення. Ще 2000 км місцевих доріг будуть відновлені зусиллями регіональної влади.