На місці перебуває керівництво обласного главку та місцевої поліції / dn.npu.gov.ua

У місті Покровськ Донецької області триває протестна акція через можливі порушення під час виборів, через що виборча комісія не працює.

Читайте такожРезультати виборів до Ради після опрацювання ЦВК понад 97% протоколів: партія Порошенка наступає на п'яти "Батьківщині"

Про це повідомляє прес-служба поліції Донецької області. "Спостерігачі на окружній виборчій комісії № 50 виявили ознаки порушень виборчого процесу, через що біля приміщення ОВК розпочалася протестна акція. Протестувальники встановили намети, а також почали підносити шини", - йдеться у повідомленні.

Відео дня

За інформацією про порушення виборчого процесу розпочато досудове розслідування за ч.3 ст. 157 Кримінального кодексу України (перешкоджання здійсненню виборчого права, яке вплинуло на результати виборів). 

dn.npu.gov.ua

"В окрузі №50 з центром у місті Покровськ Донецької області стались сутички після того, як спостерігачі помітили розбіжності у цифрах в протоколах комісій", - повідомляє, у свою чергу, громадська мережа "Опора".

dn.npu.gov.ua
dn.npu.gov.ua

Раніше на Закарпатті на виборчій дільниці № 210489 (округ № 72) результати голосування в мажоритарному окрузі визнано недійсними.