Кадр з гри Death Stranding / store.steampowered.com

Вчора, 14 липня, відбувся реліз гри Death Stranding на ПК.

Автора гри, знаменитого японського геймдизайнера Хідео Кодзіму, вже встигли привітати колеги з польської студії CD Projekt RED. Розробники опублікували в Twitter 3D-модель Хідео Кодзіми в стилі гри Cyberpunk 2077.

Хідео Кодзіма / twitter.com

В магазині цифрової дистрибуції Steam у Death Stranding вже понад 2,5 тисяч відгуків. З них 93% позитивних. На агрегаторі рецензій Metacritic ПК-версія гри отримала 86 балів від критиків. Користувальницькі оцінки, згідно з новими правилами агрегатора, з'являться 16 липня, за два дні після релізу.

Відео дня

Нагадаємо, спочатку Death Stranding вийшла у 2019 році на PlayStation 4. Дії гри відбуваються в постапокаліптичному майбутньому на території колишніх Сполучених Штатів Америки, зруйнованих вторгненням примарних істот з іншого світу. Сполучною ланкою між людьми стали кур'єри. Головний герой гри, Сем Бріджес, повинен перетнути континент і зв'язати один з одним ізольовані поселення. У роботі над грою взяли участь актори Норман Рідус, Мадс Міккельсен, Леа Сейду, Ліндсі Вагнер і Трой Бейкер.