Peaky Blinders: Mastermind вийде на ПК та консолі / store.steampowered.com

Пригодницька головоломка Peaky Blinders: Mastermind, створена за мотивами британського кримінального серіалу "Гострі картузи" вийде на ПК і консолях 20 серпня.

Про це розробники зі студії FuturLab повідомили у релізному трейлері гри.

Трейлер Peaky Blinders: Mastermind

Читайте такожNetflix офіційно анонсував приквел серіалу «Відьмак»

За сюжетом Томасу Шелбі належить завоювати місце ватажка у банді "Гострих картузів" та розкрити змову. Для цього йому потрібно ретельно планувати всі злочинні операції банди. Гравець зможе керувати шістьма персонажами. Кожен герой володіє унікальними здібностями – від злому замків і кишенькових крадіжок до відволікання уваги ворогів та вміння битися.

Кожне завдання в грі стане головоломкою, в якій користувачеві належить ретельно продумувати свої дії та комбінувати вміння персонажів. Оскільки все планування відбувається в голові головного героя, гравець може відмотувати всі свої дії назад, щоб знайти найбільш ефективний спосіб досягнення мети.

Peaky Blinders: Mastermind вийде на PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch та ПК. Всі, хто оформить попереднє замовлення в магазині цифрової дистрибуції Steam, отримають саундтрек з гри, записаний гуртом Feverist – саме їх музика звучала в першому сезоні серіалу "Гострі картузи".