God of War Ragnarök / фото Santa Monica Studio

God of War Ragnarök — це величезна гра з безліччю просторих локацій і глибокою бойовою системою. А з огляду на реліз екшену минулої осені, не дивно, що користувачі досі знаходять в ньому різні секрети. Одним з них нещодавно поділився відвідувач форуму Reddit під псевдонімом oJuuc. Ентузіаст дізнався про приховану властивість одного з найпопулярніших елементів спорядження в проєкті.

Накидка в різних кольорах / фото oJuuc

Ще в перших трейлерах God of War Ragnarök головний герой Кратос демонструвався в накидці з ведмежої шкури. Вона відразу ж сподобалася багатьом гравцям. Предмет екіпірування доступний в проєкті, і саме з ним пов'язаний недавно знайдений секрет.

Накидка в різних кольорах / фото oJuuc

Як розповів oJuuc, користувачі можуть змінити колір накидки. Для цього лише необхідно підібрати відповідний пояс. Ентузіаст опублікував скриншоти, на яких предмет зображений в чорному, сірому і зеленому кольорах. За словами oJuuc, трюк працює, навіть якщо застосувати трансмогрифікацію — трансформацію зовнішнього вигляду зі збереженням колишніх властивостей. На поточний момент гравець знайшов три пояси, що змінюють колір накидки, але їх може виявитися більше.

Відео дня
Накидка в різних кольорах / фото oJuuc

God of War Ragnarök — основні подробиці

  • Це продовження God of War 2018 року — м'якого перезапуску серії в антуражі скандинавської міфології.
  • За сюжетом сиквела головний герой Кратос і його син Атрей повинні запобігти Рагнароку — загибелі богів і всього сущого.
  • Центральними ворогами в God of War Ragnarök стали Фрейя і Тор, а Тюра, судячи з усього, зробили союзником протагоніста.
  • У продовженні серії з'явилися нові противники, вміння і локації, наприклад, світ Свартальфахейм.
  • God of War Ragnarök вийшла 9 листопада 2022 року на PS5 і PS4.

Вас також можуть зацікавити новини: