Геймдизайнер Хідео Кодзіма почав працювати над новим проектом / фото eurogamer.it

Студія Kojima Productions на чолі зі знаменитим японським геймдизайнером Хідео Кодзімою почала пошук співробітників для роботи над новою грою.

Про це розробники повідомили на сторінці студії в Twitter, принагідно відкривши 25 вакансій в соціальній мережі Linkedin.

Kojima Productions шукає нових співробітників / фото twitter.com/KojiPro2015

Для своєї студії в Токіо Кодзіма набирає геймдизайнерів, художників по світлу, сценаристів, художників персонажів, програмістів, художників зброї, дизайнерів звуку та інших фахівців.

Відео дня

У Kojima Productions не повідомили, чи стане нова гра продовженням Death Stranding або це буде абсолютно новий проект. Також невідомо, хто стане видавцем, і на яких платформах відбудеться реліз.

Нагадавши:

Попередню гру Хідео Кодзіми, Death Stranding, видавала компанія Sony. А в створенні проекту також брали участь співробітники однієї з внутрішніх студій PlayStation – Guerrilla Games. Вони надали Kojima Productions власний ігровий рушій Decima Engine та допомагали в розробці.

Death Stranding вийшла в 2019 гру на PlayStation 4 та отримала суперечливі відгуки.

Попри ажіотаж і вражаючий акторський склад – Норман Рідус ("Ходячі мерці"), Мадс Міккельсен ("Ганнібал"), Трой Бейкер (The Last of Us) – гра окупилася лише у травні 2020 року. Але точну кількість проданих копій ні Sony, ні Kojima Productions не розкрили.

У липні 2020 року гру випустили на ПК. Однак видавцем вже була італійська компанія 505 Games.