Star Wars Jedi: Survivor / фото Respawn

Star Wars Jedi: Survivor вийде тільки 28 квітня, але як мінімум один з користувачів отримав копію гри в свої руки до релізу. Він пройшов очікуваний екшен і опублікував безліч спойлерів в Мережі.

Як повідомило видання The Gamer, витік походить від людини під псевдонімом KebbyPlays в Twitter. Недобросовісний користувач розкрив час, необхідний на проходження Star Wars Jedi: Survivor, виклав різноманітні скриншоти і повідомив про сюжетні ходи. Останні містять багато цікавих відомостей про персонажів і деякі сюрпризи, тому ми не станемо їх переказувати.

Зазвичай подібні витоки відбуваються через передчасну відправку фізичних копій гри до релізу. Наприклад, аналогічна ситуація в грудні 2020 року склалася з Cyberpunk 2077. Зараз спойлери до Star Wars Jedi: Survivor активно обговорюються на Reddit, ResetEra і в соціальних мережах. Фанатам, які чекають виходу проекту, краще відмовитися від перегляду матеріалів, пов'язаних з новими пригодами Кела Кестіса.

Відео дня

Star Wars Jedi: Survivor — основні подробиці

  • Події другої частини франшизи розгортаються через п'ять років після історії Fallen Order. Кел Кестіс перетворився з падавана на повноцінного джедая, який намагається вижити і протистояти Імперії на краю Галактики.
  • Бойова система в грі відсилає до Sekiro: Shadows Die Twice. Існують різні типи ударів, комбінацій та парирування, що дозволяє вивести ворога з рівноваги та здійснити критичну атаку.
  • Світ в проекті побудований за принципами метроідванії. Користувачі зможуть повертатися в уже відвідані місця, щоб за допомогою нових навичок пробиратися в раніше недоступні області.
  • Star Wars Jedi: Survivor вийде 28 квітня на ПК, PS5, Xbox One, Xbox Series X і S.

Вас також можуть зацікавити новини: