Найбільше оновлення для World of Tanks вийде 4 серпня /  wargaming.net

Завтра, 4 серпня, для командної багатокористувацької онлайн-грі World of Tanks вийде найбільше у цьому році оновлення. Гравці отримають гілку середніх танків Польщі, нове обладнання та перероблену мапу «Перлова ріка».

Як повідомили в компанії Wargaming, оновлення 1.10 буде присвячено десятиріччю гри.

У World of Tanks з'явиться шість польських середніх танків з нової гілки. Вона досліджується після танка IV рівня - 14TP. Нові машини відрізняються хорошою швидкістю, маневреністю та кутами відмінювання знаряддя. Вони найбільш ефективні в бою на ближній і середній дистанціях. Серед нових машин — танк CS-63. У нього газотурбінний двигун, який може працювати в стандартному і швидкісному режимі. Однак через високу швидкість буде страждати точність знаряддя.

Трейлер оновлення 1.10 для World of Tanks

Патч 1.10 представить оновлене обладнання, яке дозволяє гравцям покращувати характеристики машин. Зміна ігрових механік дасть користувачам більше вибору при складанні власних наборів обладнання та можливість пробувати нові тактики на вже знайомих машинах. Також на все обладнання для машин низьких і середніх рівнів знизиться ціна.

Ще однією особливістю нового обладнання стануть спеціальні слоти, відповідні категоріям обладнання («Вогнева міць», «Живучість», «Мобільність» і «Розвідка»). Ці слоти з'являться, починаючи з VI рівня. У них можна ставити модулі будь-якого типу, але встановлення обладнання потрібної категорії дає бонус до характеристик цього модуля.

Крім того, у World of Tanks повернеться перероблена популярна мапа з азійськими мотивами - «Перлова ріка», яку прибрали з гри у 2015 році.