Якщо він не знає, чого хоче, чи готовий звалити весь тягар відповідальності на тебе, це не дуже хороший симптом / фото pixabay.com

Ми всі знаємо про червоні прапори, які показують, що відносини - нездорові.

Фахівці назвали чотири «жовтих прапори», на які варто звернути увагу, пише "Cosmo".

1. Занадто швидкий розвиток відносин

Відео дня

Дуже рідко буває так, що це - любов з першого погляду і ви будете разом назавжди. Наприклад, він приходить на друге побачення з дорогим парфумом. Якщо при цьому каже, що це його улюблений запах і ти повинна його носити, насторожись (жодних «повинна» на другій зустрічі не буває!). Якщо ж він просто хоче зробити тобі приємне, подякуй, але подумки постав позначку, що чоловік аж надто поспішає.

Читайте такожСексолог назвала 5 пунктів, які допомагають зрозуміти, що новий сексуальний партнер вам не підходить

Те ж саме, якщо він починає майже відразу називати тебе малятком і сонечком. Це не ознака великої любові, а бажання підпорядкувати тебе, і теж не дуже приємно.

2. Небажання приймати рішення

Якщо він не знає, чого хоче, чи готовий звалити весь тягар відповідальності на тебе, це не дуже хороший симптом. Ти завжди будеш винна, а заодно станеш його опікати, тому що сам він не хоче думати. Причому ця невпевненість буде виявлятися у всьому: від того, що ви з'їсте на вечерю, до виховання дітей. Цей прапор показує, що він ще не подорослішав.

3. Проблеми із зоровим або фізичним контактом

Якщо у нього немає проблем зі здоров'ям або серйозних психічних травм, небажання дивитися в очі - показник того, що ти йому не дуже-то цікава. Або ж він приховує від тебе щось важливе. У будь-якому випадку ти не розумієш, куди саме він дивиться, і це вносить нотку нервозності навіть у саме приємне спілкування.

4. У нього немає жодних інтересів

Ні хобі, ні бажання чогось вчитися. Наприклад, він працює звичайним менеджером з 9 до 18, приходить додому, вмикає телевізор, потім спить - і все повторюється. І йому зовсім нецікаво те, чим ти захоплюєшся, він нічого не хоче пробувати. Безумовно, люди різні, але ти впевнена, що не занудьгуєш через рік-другий?

Як повідомляв УНІАН, небажана вагітність більше шкодить здоров'ю жінки, ніж аборт.