Основна помилка, із-за якої презервативи вважають перешкодою в сексі — неправильне використання / фото pixabay.com

Як правило, обурення з приводу використання презерватива чуються з боку чоловіків: сильна половина вважає, що гумова перешкода знижує чутливість, погано сидить і взагалі неприємна.

Проте лікувати інфекції та вирішувати питання позапланової вагітності ще неприємніше, тому експерти WomanHit вирішили допомогти вам зробити презерватив частиною сексуального життя, щоб ні в кого з партнерів не виникало бажання займатися незахищеним сексом.

Читайте такожМокра — значити хоче: зруйновано міф про жіноче збудження (18+)

Відео дня

Презерватив — необхідність

Фахівці вважають презервативи чи не найкращим засобом контрацепції, в той час як інші способи маю набагато більше мінусів і труднощів у використанні. Тож, якщо чоловік, особливо малознайомий, відмовляється від сексу в презервативі, повідомте, що ви не підпустите його до себе.

Підберіть правильний розмір

При виборі презерватива досить легко помилитися з розміром, тому якщо ви ще не вступали у статеві стосунки з новим партнером, заздалегідь обговоріть це питання, щоб чоловік перейнявся придбанням контрацептивів за своїми анатомічними формами. Правильно підібраний презерватив ви просто не відчуєте.

Вчимося правильно одягати

Пункт більше стосується чоловіків. Чим рідше партнер використовує цей предмет, тим довше він буде з ним возитися. Чоловік, який довго відкриває та намагається застосувати презерватив, вбиває бажання, яке так довго стимулювалося прелюдією, тож практика — ваше все.

Одягайте, коли будете готові

Основна помилка, через яку презервативи вважають перешкодою в сексі — неправильне використання. Надягати презерватив можна тільки на повністю ерегований член ще до того, як відбудеться контакт зі статевими органами партнера, інакше є ризик все ж підхопити неприємний вірус.