Експерт розповіла, чому правило 3 побачень не працює / фото ua.depositphotos.com

Сьогодні люди часто шукають нові відносини і любов в мережі, а не "на вулиці" або в бібліотеці. Разом з тим, мало хто знає про небезпеку, яка може ховатися за профілем незнайомця / незнайомки.

Сексолог-психолог Катерина Бучинська розповіла, які чоловіки найчастіше зустрічаються на сайтах знайомств і як визначити, чи потрібен партнеру тільки секс без відносин, пише Оbozrevatel.

За словами експерта, на сайтах знайомств секс найчастіше пропонують два типи чоловіків:

Відео дня
  • зайняті роботою і бізнесом, у яких немає часу на побачення і відносини, але вони натомість можуть запропонувати матеріальну допомогу або подарунки;
  • ледачі, нахабні чоловіки з комплексами, які пропонують це з надією "авось погодиться".

Сексолог стверджує, що таких чоловіків варто обходити, якщо шукайте партнера на перспективу.

Читайте такожАдвокат з розлучень розповів, про що важливо запитати дівчину на першому побаченні

"Якщо ви шукаєте відносини, то тоді і варто будувати знайомства на відносинах. А чоловіків, які пропонують секс на першому побаченні або відносини без зобов'язань, обходити стороною, просто не вибирати", – рекомендує психолог.

При цьому експерт зазначає, що є велика кількість жінок, яким це може бути цікаво з різних причин. Якщо жінка хоче і за моральними принципами їй підходить секс на першому побаченні, то нічого поганого в цьому немає.

"Буває, що люди відразу на першому побаченні розуміють, що це їхня людина. І якщо у жінки хороша самооцінка, є впевненість в собі і повага до своїх почуттів, то це нічим не загрожує. Але дуже важливо розуміти свою цінність і не повинно бути думки, що завтра він не подзвонить", – говорить експерт.

Сексолог розказала також про правило 3 побачень:

"Ці три побачення потрібні для того, щоб людину пізнати, поспілкуватися, зблизитися, "принюхатися". Перші зустрічі спрямовані на те, щоб просто пізнати один одного і прийняти адекватне рішення, а не означають, що можна галочку поставити і все, можна", – пояснює Бучинська.

Вона стверджує, що якщо є невирішені питання з самооцінкою, секс на першому побаченні психологічно зашкодить.

"Як показує практика, дуже багато пар, які давно разом, займалися сексом на першому побаченні. Це говорить про те, що люди інтуїтивно прийняли це рішення і вийшло настільки класно, що вдалося цю комунікацію правильно перевести. Ніхто нікому ніяких комплексів не навішував", - зазначає сексолог.

Але з іншого боку сексуальному партнеру можуть бути просто нецікаві відносини. В такому випадку слід відразу запитати про це.

"Ми маємо право питати все, що нас цікавить. Не потрібно жити здогадками. Якщо ви відразу відчуваєте невизначеність у відносинах І закрадається думка, що йому від вас тільки секс потрібен, то відразу поставте в лоб питання і поясніть, чому це відчуваєте", – стверджує Бучинська.

Сексолог зазначила, що у жінок заведено мовчати, терпіти і чекати, але це деструктивна позиція. Важливо пам'ятати: завжди знайдеться той, хто буде відповідати вашим вимогам і принципам.

Нагадаємо, раніше сексолог розповіла про сім популярних міфи про безпечний секс.

Вас також можуть зацікавити новини