Горіхи і горіхове масло можуть бути калорійними \ ampodemoda.com

Горіхове масло - один з кращих варіантів для перекусу. Однак при виборі слід звертати увагу на кількість цукру, що міститься в ньому.

Читайте такожНімецький дієтолог рассказал, Яким повинен буті сніданок, если хочеться схуднуть Перевагу краще віддавати варіантам, в яких немає зайвих інгредієнтів. В ідеалі, тільки самі горішки.

Вчені встановили, що регулярне вживання горіхів або горіхового масла, допомагає знизити ризик серцевих захворювань і діабету 2 типу. Деякі горіхи, такі як волоські, містять багато поліненасичених жирних кислот, які є корисними для серця жирами і можуть грати роль в зниженні рівня тригліцеридів, передає medikforum .

Відео дня

Додатковий плюс - це присутність білка, клітковини, вітамінів, мінералів і антиоксидантів, що приносять масу переваг для здоров'я.

Горіхи і горіхове масло можуть бути калорійними. Тому розмір порції не повинен перевищувати дві столові ложки. Масло можна поєднувати з цільнозерновим хлібом, селерою, яблуками або грушами, і навіть додавати його в знежирений йогурт.

Інші новини по темі:

Названо продукти харчування, які можуть викликати вугровий висип

Дослідження виявило ідеальний продукт для мозку

Діти частіше вибирають нездорову їжу, якщо батьки роблять те саме