Горіхове масло - один з кращих варіантів для перекусу. Однак при виборі слід звертати увагу на кількість цукру, що міститься в ньому.
Читайте такожНімецький дієтолог рассказал, Яким повинен буті сніданок, если хочеться схуднуть Перевагу краще віддавати варіантам, в яких немає зайвих інгредієнтів. В ідеалі, тільки самі горішки.
Вчені встановили, що регулярне вживання горіхів або горіхового масла, допомагає знизити ризик серцевих захворювань і діабету 2 типу. Деякі горіхи, такі як волоські, містять багато поліненасичених жирних кислот, які є корисними для серця жирами і можуть грати роль в зниженні рівня тригліцеридів, передає medikforum .
Додатковий плюс - це присутність білка, клітковини, вітамінів, мінералів і антиоксидантів, що приносять масу переваг для здоров'я.
Горіхи і горіхове масло можуть бути калорійними. Тому розмір порції не повинен перевищувати дві столові ложки. Масло можна поєднувати з цільнозерновим хлібом, селерою, яблуками або грушами, і навіть додавати його в знежирений йогурт.
Інші новини по темі:
Названо продукти харчування, які можуть викликати вугровий висип
Дослідження виявило ідеальний продукт для мозку
Діти частіше вибирають нездорову їжу, якщо батьки роблять те саме