Наркоторговців "кришував" поліцейський / фото kyiv.gp.gov.ua

У Києві затримано наркоторговців та старшого лейтенанта поліції, який «кришував» їх.

Як сьогодні повідомили УНІАН у прес-службі столичної прокуратури, в ході негласних слідчих дій було встановлено, що розповсюджувач опію ацетильованого протягом останніх півроку щомісячно сплачував правоохоронцю данину за можливість безперешкодно продавати наркотики у Києві та області.

Читайте такожУ Києві поліцейські "кришували" злодіїв на залізничному вокзаліПід час затримання чоловік повідомив правоохоронців, що саме сьогодні має сплатити грошові кошти працівнику поліції.

Відео дня

У подальшому в ході спецоперації ввечері 1 березня під час отримання грошових коштів був затриманий оперуповноважений Головного управління Нацполіції у Київській області, який і сприяв «кришуванню» наркобізнесу.

Під час затримання 28-річний старший лейтенант почав чинити опір представникам оперативних спецслужб та намагався втекти від правоохоронців на власному автомобілі, розтрощивши авто, якими були перекриті шляхи «відходу».

Загалом за результатами операції було затримано двох наркоторговців за підозрою у вчинені злочинів, передбачених ст. 307 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів), та працівника поліції – за ст. 368 ККУ (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою).

Було затримано двох наркоторговців / фото kyiv.gp.gov.ua

Тривають слідчі дії. Вирішується питання щодо повідомлення затриманим про підозру та обрання їм запобіжних заходів.