Затриманий 22-річний громадянин раніше притягався до адміністративної відповідальності / фото УНІАН

Патрульні інспектори затримали чоловіка, який розповсюджував так звані «закладки» з наркотиками. З його слів, цю роботу він знайшов в інтернеті.

Про це повідомляє Zahid.net. Близько 4 години ранку патрульні помітили підозрілого чоловіка на вулиці Жовківській. При огляді його речей він дістав невідомий згорток, сказав, що це жувальні гумки, однак почав втікати.

«У 22-річного парубка виявили при поверхневій перевірці 33 пакунки з різними речовинами загорнуті в ізоленту чорного, синього та червоного кольорів. Чоловік зізнався, що на сайті продажу наркотичних речовин знайшов роботу розповсюджувача», ‒ розповіли у прес-службі патрульної поліції Львова.

Відео дня

Підозрюваний зізнався, що робив так звані «закладки» наркотичних речовин по Львову. Тільки на одній із вулиць він заховав 20 згортків. Він показав патрульним ці місця.

Читайте такожНа Київщині знайшли таємний бункер-нарколабораторію

Затриманий 22-річний громадянин раніше притягався до адміністративної відповідальності за хуліганство. Йому загрожує кримінальна відповідальність у сфері незаконного обігу наркотиків, зберігання та можливому розповсюдженні.

Раніше стало відомо, що у Харкові правоохоронцям продавали наркотики через офіцерів патрульної поліції.