Конфлікт у військового стався з двома хлопцями / фото facebook.com/Vyacheslav.Abroskin

Військовий, який жбурнув гранату у мирних жителів в селі Лісна Тарновиця на Івано-Франківщині, серйозно поранив свою дружину.

Один з місцевих жителів розповів, що військовий приїхав в село Лісна Тарновиця з Луганської області, пише "Обозреватель".

"Тут живе його дружина, він до неї приїхав. А конфлікт у них стався у кафе "Павутина", начебто навіть конфліктував із дружиною", - розповів один з місцевих.

Відео дня

Читайте такожУ Києві сталася стрілянина біля станції метро: поранені дві людини (фото)

У місцевому відділенні поліції також підтвердили – військовий не з місцевих, родом з Луганщини. Приїхав до дружини, і був разом з нею в кафе.

"Конфлікт у нього стався з двома хлопцями. Він жбурнув гранату у натовп біля кафе, в результаті постраждало дев'ять осіб. Серед них і його дружина, яка зараз перебуває в лікарні. Решта отримали поранення різного ступеня, більшість вже виписані додому", - розповіли в місцевому відділі поліції.

Військовий зараз затриманий, йому обрано запобіжний захід.

Як повідомляв УНІАН, на Івано-Франківщині сержант Збройних сил України під час побутового конфлікту з місцевими жителями кинув в їхній бік ручну осколкову гранату, в результаті чого 9 осіб отримали поранення. Інцидент стався в неділю, 20 травня, в селі Лісна Тарновиця. 25-річний військовий на момент конфлікту перебував у відпустці.