43-річний чиновник на Fiat виїхав на зустрічну смугу / фото УНІАН

У суботу, 28 липня, в селі Новий Витків Радехівського району в 70 кілометрах від Львова, сталася смертельна ДТП. Підозрюваний Василь Петрушка, депутат міста Сокаль, збив 72-річну жінку на смерть.

Як повідомляє "24 канал", за попередньою версією Нацполіції, 43-річний чиновник на Fiat виїхав на зустрічну смугу і зіткнувся з автобусом. Дочка загиблої розповіла, що її 72-річна мама якраз поверталася на велосипеді з церкви, і на дорозі її обігнав рейсовий автобус сполученням Тернопіль – Червоноград. Через кілька метрів зі сторони водія автобус зачепив Fiat. Легкова машина виїхала на смугу зустрічного руху і зіткнулася з автобусом, і тоді вже водій легковика на капоті з велосипедисткою проїхав ще 60 метрів.

Читайте такожПротягло 10 метрів: у Києві авто на пішохідному переході на смерть збило жінку

Відео дня

Жінка від отриманих травм загинула на місці події. За кермом машини був депутат Сокальської міської ради від партії "Воля" Василь Петрушка. Це підтвердили і місцеві, які були в той момент. Чоловік їхав з Сокаля в Лопатин забрати своїх дітей і дружину. Також стало відомо, що ця машина йому не належить.

Водія затримали. І в найближчі дні йому оберуть запобіжний захід. Нині депутат перебуває в Сокальській лікарні під вартою. Там він працює стоматологом.

Раніше повідомлялося, що в Києві п'яний водій пошкодив 7 машин і заснув у патрульному автомобілі.