Підозрюваний був затриманий вчора за орієнтуванням / фото dumskaya.net

Правоохоронці затримали одного з підозрюваних у збройному нападі на інкасаторів у центрі Одеси, у яких зловмисники відібрали понад 3 млн грн.

Як повідомив УНІАН представник Головного управління Нацполіції в Одеській області, підозрюваного було затримано вчора за орієнтуванням.

У прес-службі Київського районного суду Одеси повідомили, що сьогодні до суду надійшло клопотання про обрання запобіжного заходу одному з підозрюваних у нападі (ч. 5 ст. 27, ч. 4 ст. 187 КК України).

Відео дня

Читайте такожПограбування інкасаторів в Одесі: очевидці розповіли про збройний напад (відео)

Автоматизованою системою документообігу визначено склад суду. Планується, що клопотання про обрання запобіжного заходу сьогодні ввечері розгляне суддя Микола Тонконоженко.

Як повідомляв УНІАН, увечері 28 вересня в центрі Одеси, на вулиці Софіївській, зловмисники  скоїли збройний напад на інкасаторів, викравши понад 3 млн грн. За даними поліції, напад скоєно на співробітників приватної компанії, які проводили інкасацію обмінних пунктів. Вогнепальні поранення ніг під час нападу отримали обидва співробітники (один - в п'яту, другий - у стегно).

Відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України. 29 вересня медики заявили, що один з потерпілих - у важкому стані.