Цивільні люди вирушили до місця падіння літака на машинах і велосипедах / "20 хвилин"

Мешканка села Уланів Вінницької області, поряд з яким сьогодні, 16 жовтня, впав літак Су-27, розповіла, що їй було чути гул і свист, а потім вона побачила дим за селом у полі.

Про це повідомляє місцеве видання "20 хвилин".

"20 хвилин"

"Туди наші пожежники поїхали відразу", – каже дівчина. "Люди одразу почали говорити, що це впав літак-винищувач. Потім до місця, звідки було видно дим, поїхала ще одна машина рятувальників. Без сирени. За ними поліція...", – додала вона.

Читайте такожВійськова прокуратура почала розслідування катастрофи винищувача Су-27 на Вінниччині

Також очевидиця Марія Лехова зробила знімки, на яких видно, як цивільні люди вирушили до місця падіння літака на машинах і велосипедах.

"Всі хотіли подивитися, що трапилося. За кілька хвилин над селом і полем став кружляти інший літак. Пішли розмови про пошуки пілота, який нібито катапультувався", – повідомила дівчина.

"20 хвилин"
"20 хвилин"

"Літак крутився, коли падав", – розповіли також люди, які бачили момент падіння винищувача. "Крутити його почало над селом. Пілоти відводили літак в полі", – зазначають свідки події.

Відео: "20 хвилин"

Як повідомляв УНІАН, сьогодні в результаті катастрофи літака Повітряних Сил Збройних Сил України Су-27УБ у районі села Уланів Вінницької області загинули два пілоти.