Росляков вчився стріляти неподалік від свого будинку / Скріншот - Лайф

Російські журналісти показали місце, на якому, як стверджується, тренувався стріляти та застосовувати вибухівку студент Владислав Росляков, який влаштував кривавий напад на коледж в окупованій Керчі.

Читайте такожКерченський стрілець планував напад майже два роки - ЗМІ

Як зазначається в матеріалі «Лайфа», Росляков стріляв, збирав і випробовував саморобні бомби у покинутій будівлі неподалік від свого помешкання. Напередодні нападу він відніс туди всі свої речі, ноутбук, телефон та записи, після чого все спалив.

Відео дня

На місці, як стверджується, були знайдені залишки саморобної бомби, точно такої самої, як та, яку знайдено в рюкзаку Влада Рослякова. Там же лежала банка з маслом для зброї та залишки ізоляційної стрічки.

Місцеві жителі розповіли, що напередодні нападу на коледж чули в районі пустовища з покинутою будівлею вибухи. Це була остання підготовка Рослякова, після якої він вирушив на бійню.

life.ru

Ноутбук та телефон відправлять фахівцям, які отримають повну інформацію про їх вміст. Аналіз дзвінків та віддаленого листування допоможе прояснити, як він готувався до злочину, а також підтвердити або спростувати версію про те, що Росляков діяв не один і у нього були помічники.

Нагадаємо, 17 жовтня студент Керченського політехнічного коледжу Владислав Росляков відкрив стрілянину та влаштував вибух в навчальному закладі, після чого наклав на себе руки. В результаті події загинули 21 особа, близько 50 були госпіталізовані.