У м. Болград Одеської області правоохоронці вилучили у місцевого жителя 40 кг марихуани.

Як повідомили УНІАН у Головному управлінні Нацполіції в області, напередодні під час обшуку за місцем проживання 50-річного жителя Болграда виявлено рослини конопель і вже готову до вживання наркотичну речовину - марихуану. Вага вилученого наркотику - близько 40 кілограмів.

Читайте такожВ Одесі правоохоронці затримали наркодилера з 500 дозами амфетаміну

Відзначається, що вилучене направлено на експертизу. На даний час правоохоронці встановлюють, з якою метою чоловік зберігав у себе вдома таку кількість наркотичних засобів.

«Крім того, на горищі будинку поліцейські виявили приміщення, в якому вирощувалися коноплі. Нарколабораторія була обладнана ультрафіолетовим освітленням, системою зрошування і датчиками дотримання температурного режиму», - розповіли в главку.

Розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Слідство триває.

Раніше УНІАН повідомляв, що в м. Болград Одеської області у місцевого жителя правоохоронці вилучили арсенал зброї і наркотики. Зокрема, у 52-річного чоловіка правоохоронці виявили та вилучили 36 кущів і 5 пакетиків з насінням коноплі.