Правоохоронці затримали в одному із закладів громадського харчування Маріуполя громадянина Грузії, який прибув в Україну "за завданням" від кримінального авторитета на прізвисько "Гулі".

Про це йдеться в повідомленні керівника кримінальної поліції Донеччини Артема Киська на сторінці в Facebook.

Відео дня

"Так скінчився день народження, який проходив в місті Маріуполі, для громадянина Грузії, який прибув у Донецьку область від імені злодія в законі Надіра Саліфова на прізвисько "Гулі" для встановлення "воровского порядка", - йдеться в повідомленні.

На оприлюднених фото видно, що правоохоронці поклали обличчям долу близько двох десятків гостей громадянина Грузії, причетного до кримінального світу.

Читайте такожВ Україну намагався потрапити "кримінальний авторитет", якого депортували минулого року

Як повідомляється, оперативники Управління стратегічних розслідувань поліції Донеччини і відділу "К" СБУ встановили, що він приїхав в Україну під чужим прізвищем, тому що перебував у міжнародному розшуку за скоєння розбійного нападу в Полтавській області.

"Наразі іменинник знаходиться в слідчому ізоляторі, а з його гостями ще будемо розбиратись: де в кого вилучені наркотики, стосовно інших перевіряємо законність перебування в нашій країні", - йдеться в повідомленні.

Пізніше стало відомо, що суд обрав "імениннику" запобіжний захід у вигляді тримання під вартою терміном на 60 діб.