Розслідування цієї справи триває \ Нацполіція

У Житомирі під час потрійної ДТП перекинувся конвойний автомобіль поліції з арештованими.

Читайте такожУ Львові «швидка допомога» збила на тротуарі жінку з дитиною (відео)

Про це кореспонденту УНІАН повідомили у відділі комунікацій Головного управління Нацполіції у Житомирській області.

Відео дня

Так, 29 січня на околиці Житомира сталася дорожньо-транспортна пригода за участі автомобілів BMW, «Газель» та Renault Kangoo. У результаті травми отримали двоє людей.

Попередньо встановлено, що близько 11.00 у Житомирі, по вулиці Київське шосе, водій BMW, 29-річний житомирянин, не впоравшись з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху, де скоїв зіткнення із автомобілем «Газель» роти конвойної служби ГУ НП в Житомирській області, від чого той перекинувся на бік. У подальшому з ним зіткнувся автомобіль Renault Kangoo під керуванням 33-річного жителя села Глибочиці Житомирського району, який їхав позаду у попутному напрямі. Внаслідок ДТП останній отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований. Також медична допомога надавалась 29-річній поліцейській конвойної служби.

Автомобіль поліції транспортував трьох арештованих \ Нацполіція

Автомобіль поліції транспортував трьох арештованих, які травм не отримали та після огляду лікарями були доставлені до місця утримання. Наразі триває з’ясування та фіксація всіх обставин події. Попередня кваліфікація - ст. 286 Кримінального кодексу ("порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами"). Розслідування цієї справи триває.