На тілі вбитого судмедексперт виявив п'ять ножових поранень / фото: прес-служба поліції Києва

Правоохоронці затримали підозрюваного у скоєнні вбивства чоловіка на Лук'янівці у Києві.

Як повідомляє Відділ комунікації поліції Києва, сьогодні вранці до чергової частини Шевченківського управління поліції надійшло повідомлення про те, що на вулиці Юрія Іллєнка перехожі виявили тіло чоловіка без ознак життя.

Читайте такожУ Харкові чоловік влаштував різанину в кафе

Відео дня

На місці події правоохоронці опитали свідків та очевидців події. На тілі загиблого судмедексперт виявив п’ять ножових поранень. Призначено судово-медичну експертизу.

За словами начальника Шевченківського управління поліції Германа Приступи, "переглянувши записи з камер відеоспостереження, ми встановили особу підозрюваного. Ним виявився 29-річний раніше не судимий чоловік. На даний час з ним спілкуються слідчі, аби встановити обставини і мотив убивства".

За даним фактом слідчим відділом Шевченківського управління поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 15 років позбавлення волі.

Як повідомляв УНІАН, сьогодні вранці у Києві неподалік від станції метро «Лук'янівська» виявили тіло чоловіка з ножовими пораненнями.