З будинку до учасників акції ніхто й не вийшов / фото УНІАН

Акція активістів біля будинку міністра внутрішніх справ Арсена Авакова на околиці Києва закінчилась.

Як передає кореспондент УНІАН, під час пікетування під вигуки: «Хто замовив Катю Ганзюк!» учасники акції запалили фаєри, використали декілька димових шашок та салютних установок.

Пікетувальники заявили, що повертаються до Подільського управління поліції / фото УНІАН

Пікетувальники заявили, що повертаються до Подільського управління поліції, де перебувають затримані активісти організації С14.

Відео дня
Вдень поліцейські затримали і побили активістів / фото УНІАН

З будинку до учасників акції ніхто й не вийшов.

Як повідомляв УНІАН, декілька десятків активістів на легкових авто приїхали до будинку Авакова і вимагали відпустити затриманих сьогодні у Києві учасників акції «Хто замовив вбивство Каті Гандзюк?».

Читайте такожПобиття активістів на Контрактовій площі: за справу візьмуться слідчі ДБР

Вдень поліцейські затримали і побили активістів ініціативи "Хто замовив вбивство Каті Гандзюк?", які проводили акцію на Контрактовій площі, де виступала кандидат у президенти, лідер «Батьківщини» Юлія Тимошенко.

Своєю чергою у столичній поліції заявили, що нібито під час спроби штурму управління поліції затримано було близько 40 осіб. Відкрито три кримінальні провадження.

Пізніше адвокат затриманих Масі Найєм повідомив, що було затримано щонайменше 8 активістів організації С14, їм інкримінують вчинення групового хуліганства (ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України).

Водночас прес-секретар генпрокурора Лариса Сарган заявила, що за фактом побиття поліцейськими активістів організації С14 відкрито кримінальне провадження.