На трасі біля Миколаєва грабіжники відібрали у місцевого жителя понад 15 млн грн / фото ukravtodor.gov.ua

На трасі поблизу Миколаєва учора грабіжники відібрали у місцевого жителя понад 15 млн грн.

Як повідомляє відділ комунікації Головного управління Нацполіції в Миколаївській області, інцидент стався на автодорозі «Миколаїв – Херсон» поблизу с. Шевченкове близько 23:20.

Читайте такожНа Одещині злочинці після вдалого пограбування потрапили у смертельну ДТП на слизькій дорозі (фото)

Відео дня

Зі слів 52-річного жителя Миколаєва, коли він на своєму автомобілі Range Rover повертався додому, його змусив зупинитись автомобіль Volkswagen темного кольору.

«Водій вказаного транспортного засобу вийшов та почав кричати про те, що нібито заявник невправно керує своєю автівкою. До водія приєднались його пасажири наблизились до транспортного засобу заявника та порізали колеса на Range Rover. У цей момент під’їхало ще одне авто, з якого вийшли ще декілька незнайомців у темному одязі з капюшонами на голові, розбили пасажирське скло та витягли сумку, у якій було понад 15 млн грн», - йдеться у повідомленні поліції.

Нападники зникли на двох автомобілях темного кольору, ймовірно, марки Volkswagen та BMW у напрямку Херсона.

Відомості про вказану подію слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками злочину, передбаченого ч. 5 ст. 186 КК України (грабіж), що карається позбавленням волі на строк від восьми до тринадцяти років із конфіскацією майна.

Тривають слідчі та оперативні заходи щодо встановлення осіб злочинців та їх затримання.