У Рівному поліція зафіксувала факт втручання в роботу правоохоронців озброєними людьми / facebook.com/zborik14

У Рівному ввечері 21 лютого поліція зафіксувала факт втручання в роботу правоохоронців людьми озброєними пістолетом.

Читайте такожНа Рівненщині внаслідок зіткнення Porsche та Daewoo загинуло троє людей, 5-річна дитина - у реанімації (фото)

Як повідомили кореспонденту УНІАН у відділі комунікації поліції Рівненської області, подія сталася на АЗС на вулиці Макарова обласного центру.

Відео дня

«Двоє водіїв, на яких кілька днів тому інспектори патрульної поліції склали адмінпротоколи, 21 лютого, на території АЗС на вулиці Макарова обласного центру, автомобілями заблокували службовий Toyota Prius, перешкоджаючи виконанню службових обов’язків патрульних. Екіпаж патрульної поліції, отримавши виклик на вулицю Макарова, прибув на територію АЗС з метою встановлення місця знаходження чоловіка, причетного до правопорушення. Коли патрульні повернулись на місце, де припаркували автомобіль, то виявили, що він заблокований. З обох сторін службового транспортного засобу знаходилися автомобіль Toyota Camry, під керуванням 19-річного рівнянина та автомобіль BMW на іноземній реєстрації, яким керував 18-річний житель обласного центру», - зазначає прес-служба поліції.

За цим фактом відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 343 Кримінального кодексу України (втручання в діяльність працівника правоохоронного органу). Санкція статті передбачає покарання штрафом від п'ятдесяти до двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців.

Як стверджують у прес-службі поліції, на водія BMW патрульний заблокованого службового автомобіля 17 лютого цьогоріч склав адмінматеріали за частиною 7 статті 121 КУпАП. А два дні тому на водія автомобіля Toyota — за частиною 1 статті 126, поєднаною з частиною 2 статті 122 КУПАП.

Під час поверхневого огляду присутніх, поліцейські виявили у пасажира автомобіля Toyota пістолет. Його у рамках кримінального провадження скеровуватимуть на експертизу.

false